25-26 Oktober - Parterings og foredlingskurs 

Arktisk kompetansesenter for sau inviterer i samarbeid med Norsk Landbruksrådgiving Nord-Norge til parterings og foredlingskurs for sauebønder. Vi har leid inn tradisjonmsatkokken Bodil Nordjore.

Kurset avholdes ved Hadsel Videregående, studiested Melbu - Restaurant og Matfag. Det blir skoleelever med på kurset. 

Sitat fra Cappelens forlag:  "Bodil Nordjore er utdannet kokk og pedagog, og hun er fagansvarlig for matkulturstudiet på høgskolen på Rauland i Telemark. Bodil er en sann matambassadør for tradisjonsmat i både inn og utland, og for dette har hun mottatt Ingrid Espelid Hovigs pris for god matkultur."

Kurset avholdes på dagtid. Eksakt klokkeslett er ikke fastsatt enda, men dag èn blir antagelig fra 10-18 og dag to fra 09-15. Eksakt klokkeslett kommer. 

Tirsdag 25 oktober - partering av lam og sau
Onsdag 26 oktober - foredling av råvarer (blir mer spesifisert senere, men fokus på å bruke hele dyret)

Meld deg på via lenken nederst. Vi har 10 plasser, det er bindende påmelding. Hvis du melder deg på er du påmeldt begge dager. Samlet deltakeravgift er kr 3 000 per person. Deltakeravgift blir fakturert.

Vi oppdaterer etterhvert. Mulighet for å kjøpe råvarane som lages på kurset.  

Kurset er finansiert av Nordland Fylkeskommune

Trykk her for bindende påmelding: